Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння огірок Убеда F1 10 нас

Ранній, стабільно високий урожай, відмінний для засолювання та консервування! Ранньостиглий, партенокарпічний гібрид. Вегетаційний період 45-48 днів від сходу. Плоди корнішонного типу, циліндричні, темно-зелені без світлих смуг. Співвідношення довжини до ширини 3:1. Плоди вагою 90-95 р. Рослина дуже потужна, має хорошу регенеруючу здатність. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Дає стабільно найвищий урожай. Висока стійкість до хвороб та висока толерантність до пероноспорозу. Відмінні смакові якості при соленні та консервуванні.

Страна происхожденияИспания
Сортранний

Ціна на насіння огірок Убеда F1 10 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Біопрепарат Інсекто-Акаріцид Актофіт 40 мл : 28,00 грн

Ціна на насіння дзвіночок Середній Карміново-Рожевий 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Убеда F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.