Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння огірок Убеда F1 10 нас

Ранній, стабільно високий урожай, відмінний для засолювання та консервування! Ранньостиглий, партенокарпічний гібрид. Вегетаційний період 45-48 днів від сходу. Плоди корнішонного типу, циліндричні, темно-зелені без світлих смуг. Співвідношення довжини до ширини 3:1. Плоди вагою 90-95 р. Рослина дуже потужна, має хорошу регенеруючу здатність. Гібрид призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Дає стабільно найвищий урожай. Висока стійкість до хвороб та висока толерантність до пероноспорозу. Відмінні смакові якості при соленні та консервуванні.

Страна происхожденияИспания
Сортранний

Ціна на насіння огірок Убеда F1 10 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид-акарицид Тіовіт Джет 80 WG,в.г. 40 гр : 31,00 грн

Ціна на насіння целозія Периста Пампас Плюме 0,2 г : 7,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Убеда F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, ефективний садовий вар для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.