Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Альянс F1 20 нас

Кращий для консервування, відмінно переносить нестачу вологи, тривалий період плодоношення! Дуже ранній, високопродуктивний бджолозапильний гібрид огірка з переважно жіночим типом цвітіння. Вегетаційний період – 40-45 днів від посіву насіння. Рослина має добре розвинену кореневу та листову систему, що дозволяє вирощування при дефіциті вологи. Плоди однорідні з тоненькою шкіркою, темно-зеленого кольору, помірно шипуваті, при транспортуванні не втрачають своїх товарних якостей. Смакові якості відмінні. При переростанні плоди не втрачають товарний вигляд. Найкращий гібрид для консервування /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Альянс F1 20 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння мальва Однорічна Карнавал суміш 0,2 г : 7,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Альянс F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.