Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас

Новий суперурожайний гібрид партенокарпічного огірка неперевершеної якості! Гібрид характеризується стабільно високою врожайністю навіть за знижених температур. Придатний як літнього, так осіннього вирощування. Висока стійкість до хвороб та привабливий зовнішній вигляд виділяють цей гібрид серед конкурентів. Рослина з короткими міжвузлями, букетного типу зав'язі – формує 3-5 високоякісних плодів в одному вузлі. Вегетаційний період – 35 днів від сходів. Плоди темно-зеленого кольору, довжиною 14-15 см, вирівняні та однорідні, без порожнеч. Смакові якості плодів чудові. Гібрид використовують для споживання у свіжому вигляді та маринування.

Страна происхожденияKR
Сортранний

Ціна на насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мобіль 3 г : 27,00 грн

Ціна на насіння керм Статица Суприм-букет суміш 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Солют (Абсолют) F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, найкращі насіння салату для вас, допоможемо купити інсектициди та Києві, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.