Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Окрошечка F1 10 нас

Універсальний, ароматний, ніжний, хрусткий - кращій для приготування окрошки, свіжих салатів та домашніх консервацій! Ультраскоростиглий (37-41 день) партенокарпічний гібрид жіночого типу цвітіння для плівкових теплиць і відкритого грунту. Рослина середньоплетиста, огірочки овально-циліндричні, середньобугорчаті, без гіркоти, міцні, хрусткі, ароматні, яскраво-зелені, довжиною 8-8,5 см, масою 80-90 г. Смакові якості в свіжому, консервованому вигляді і засолюванні відмінні. Завдяки своїм смаковим якостям і тонкій шкірці чудово підходить для приготування окрошки та свіжих салатів.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Окрошечка F1 10 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Фюзілад Форте 150 ЄС к.о. 100 мл : 150,00 грн

Ціна на насіння іпомея Пурпурна суміш 1 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Окрошечка F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.