Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Олексіїч F1 10 нас

Дружнє плодоношення і висока врожайність! Дуже пластичний високопродуктивний суперранній (37-41 день) партенокар- пічний гібрид для плівкових теплиць і відкритого грунту. У одному вузлі формується по 2-4 плоди подовжено-циліндричної форми, з горбкуватою поверхнею, завдовжки 7-9 см, масою 80-100 г. Смакові і засолювальні якості прекрасні : корнішони щільні, соковиті, хрусткі, без гіркоти, не жовтіють і не переростають.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Олексіїч F1 10 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид МікоХелп 20 г : 36,00 грн

Ціна на насіння мальва (шток-троянда) Майоретте Жовта 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Олексіїч F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння селери та редьки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння картоплі та гарбуза, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.