Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Бйорн F1 10 нас

Найвищий потенціал урожайності серед огірків на ринку України! Популярний ранній гібрид із високою та загальною врожайністю. У кожному вузлі формується по 3-5 вирівняних, великогорбчастих плодів темно-зеленого кольору з глянцем, довжиною 10-12 см. Плоди мають відмінні смакові якості і маленьку насіннєву камеру. Рослина сильна, відкрита і компактна з короткими пасинками. Завдяки високій стійкості до стресових умов вирощування гібрид здатний витримувати значні навантаження плодами, не скидаючи зав'язь. Має найвищий потенціал урожайності серед усіх гібридів огірка на ринку України. Рекомендується для вирощування у першому та другому оборотах у плівкових теплицях, а також у відкритому ґрунті. Висока стійкість до кладоспоріозу, толерантний до справжньої борошнистої роси, вірусів огіркової мозаїки та пожовтіння жилок огірка. Універсальне використання.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Бйорн F1 10 нас : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння жоржина Махрова Веселка суміш 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Бйорн F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння чагарників та дерев, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., найкраща на насіння зелені ціна в Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, допоможемо купити інсектициди та Києві.