Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Алігатор F1 0,5 г

Солодкий, соковитий, ароматний, з тривалим періодом плодоношення, відмінно підходить для використання у свіжому вигляді та домашнього консервування! Високоврожайний ранній (38-42 дні) бджолозапильний гібрид китайської селекції з тривалим періодом плодоношення. Для весняних плівкових теплиць і відкритого грунту. Рослини сильнорослі, з пучковим типом зав"язі. Плоди подовжено-циліндричної форми, з витянутою основою, зелені великогорбкуваті, з тонкою шкіркою, солодкі, соковиті, ароматні. Довжина зеленця 35-40 см. Маса 300-310 г. Гібрид цінується за стійкість до борошистої та несправжної борошистої роси, тривалий період плодоношення, відмінні смакові якості. Рекомендован для споживання у свіжому вигляді та консервування шматочками.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Алігатор F1 0,5 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Ураган Форте SL,в.р.к. 100 мл : 137,00 грн

Ціна на насіння жоржина Мінлива Помпонна суміш 0,5 г : 14,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Алігатор F1 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити насіння чагарників та дерев, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.