Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Джерела Екстра F1 10 нас

Один із найпопулярніших гібридів із тривалим періодом плодоношення, стійкістю до хвороб та чудовими смаковими якостями свіжих та консервованих плодів! Середньоранній, перевірений часом високоврожайний гібрид для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Рослина довгоплетиста, бджолозапильна, переважно жіночого типу цвітіння. Плоди циліндричної форми, середньогорбчасті, довжиною 9-12 см, діаметром 3,5-4 см, вагою 90-100 г. Шкірка гладка, з білими смужками до середини плода. м'якуш хрумкий, соковитий, солодкий, без гіркоти. Позитивні якості гібрида: високі смакові якості, стійкість до хвороб, тривалий період плодоношення, високий вихід товарної продукції. Використовують у свіжому вигляді, для засолювання та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортсреднеранний

Ціна на насіння огірок Джерела Екстра F1 10 нас : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фундазол 10 г : 36,00 грн

Ціна на насіння льон Крупноквітковий Червоний 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Джерела Екстра F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.