Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Монастирський 1 г

Ранній, стійкий до хвороб, з високими смаковими якостями свіжих і солоних огірків! Ранньостиглий (40-45 днів від сходів до плодоношення) сорт. Рекомендується для вирощування у весняно-літніх теплицях під плівкою та у відкритому ґрунті. Рослина середньоплетиста. Плід циліндричний, без гіркоти, довжиною 10-13 см, вагою 60-75 г, поверхня горбиста, з чіткими смужками до половини довжини. Смакові якості свіжих та консервованих плодів відмінні. Стійкий до основних захворювань огірка. Використовують у свіжому вигляді, для консервування та засолювання.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Монастирський 1 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Помпоноподібна Пінг-Понг Супрім 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Монастирський 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, відмінна газонна трава для вас, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.