Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Московський Салатний F1 10 нас

Незамінний для свіжих овочевих салатів і закусок! Ніжні гладкоплодні огірки заслужено вважаються найкращими для приготування салатів та свіжої нарізки. Солодкі, з тонкою шкіркою та маленькими насіннєвими камерами зеленці дозрівають на рослині через 40-43 дні. Без запилення (партенокарпічний гібрид) у кожному вузлі стабільно зав'язується 2-4 огірочки.  Плоди     довжиною 12 – 15 см, діаметром 3,5 см, масою 130 – 160 г, циліндричні, гладкі, глянцеві, темно-зеленого кольору. Врожайність 6-7 кг/рост. Посів на розсаду – на початку травня. Висадка в ґрунт - наприкінці травня - початку червня у фазі двох-трьох справжніх листків. Посів безпосередньо в теплицю проводиться наприкінці травня. на початку червня. Схема посадки: 40х40 см.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Московський Салатний F1 10 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Молочай Ранній Сніг 20 нас : 6,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г : 95,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Московський Салатний F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, якісні насіння селери та редьки, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити протруйники у Києві, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні.