Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Анзор F1 10 нас

Потужний, суперранній гібрид корнішонного типу з високою стійкістю до стресів, нестачі вологи та високих температур! Ультраранній (40-42 дні) партенокарпічний гібрид огірка корнішонного типу. Формує 3-4 зав'язі в одному вузлі. Плоди однорідні, циліндричні, темно-зеленого кольору, не жовтіють, з маленькою насіннєвою камерою та тонкою шкіркою, генетично не мають гіркоти. Гібрид характеризується чудовими смаковими якостями та відмінною транспортабельністю. Формує потужну кореневу систему, витримує короткочасне зниження температури повітря та нестачу освітлення, швидко відновлюється при настанні стресових умов вирощування, таких як дефіцит вологи та високі температури. Призначений для вирощування у першому та другому оборотах. Використовують для споживання у свіжому вигляді, маринування та консервування.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Анзор F1 10 нас : 28,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Йодофіт 2 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Французькі Чемпіон Червоні 0,2 г : 12,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Анзор F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, ефективний садовий вар для вас, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.