Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Арктика F1 10 нас

Ранній, високоврожайний, з відмінними смаковими та товарними якостями! Новий ранній партенокарпічний гібрид огірка, призначений для вирощування в теплицях та відкритому ґрунті. Вегетаційний період 33-40 днів. Рослина потужна, добре вкрита листям. Плоди циліндричної форми, однорідні, вирівняні, привабливого світло-зеленого кольору, довжиною 10-11 см, діаметром 3-3,5 см. Гібрид характеризується високою врожайністю та чудовою якістю плодів.

Страна происхожденияKR
Сортранний

Ціна на насіння огірок Арктика F1 10 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння ліхніс Віскарія Рожевий Блиск 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Арктика F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.