Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Баночний F1 10 нас

Ідеальний для малосольного квашення, класичного засолювання і консервації! Урожайний ранньостиглий (41-45 днів) бджолозапильний гібрид для відкритого грунту і плівкових теплиць. Корнішони овальної форми, короткі до 10 см довжиною, красивого зеленого кольору, з хрустким м"якушем, прекрасним ароматом, без гіркоти і порожнеч. Має витривалість до стресів і захворювань. Використовують у свіжому вигляді, а також для засолювання та консервування.

Страна происхожденияUA
Сортранний

Ціна на насіння огірок Баночний F1 10 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипатель 25 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Помпоноподібна Супрім Біколор 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Баночний F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.