Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Боровичок F1 10 нас

Універсальний, ранній, стійкий до хвороб! Ранньостиглий (43-48 днів від сходів до плодоношення) бджолозапильний гібрид переважно жіночого типу цвітіння, схильний до утворення партенокарпічних плодів. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями. Плоди довжиною 10-12 см, вагою 80-100 г, яскраво-зеленого кольору зі світлими смугами, горбкуваті, із чорними шипами, генетично не мають гіркоти. Гібрид відрізняється високою стійкістю до хвороб. Смакові якості відмінні. Універсального використання - для споживання у свіжому вигляді, засолювання та консервування.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Боровичок F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння платикодон Великоквітковий Блакитний 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Боровичок F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити протруйники у Києві, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння овочів будь-яких видів, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.