Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Хлібосольний F1 10 нас

Хрусткі, ароматні, смачні, не втрачають своїх чудових якостей при консервуванні та засолюванні! Ранньостиглий (45-48 днів від сходів до плодоношення) бджолозапильний гібрид з високою насиченістю жіночими квітками. Рослина середньоросла, середньогілляста з букетним закладенням зав'язей (до 3-х в одному вузлі). Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та під тимчасовими плівковими укриттями. Плоди циліндричні, зелені, довжиною 10-12 см, діаметром 3-4 см, масою 90-100 г, з великими, чіткими горбками, бурошипі. Мають унікальні засолювальні якості: хрусткі, ароматні, смачні, вони не втрачають своїх властивостей при консервуванні. Прекрасно підходять для вживання у свіжому вигляді. Гібрид відносно стійкий до кореневих гнилей, справжньої та несправжньої борошнистої роси.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Хлібосольний F1 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Проклейм 4 г : 30,00 грн

Ціна на насіння аквілегія Гібридна Бідермеєр суміш 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Хлібосольний F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, купити насіння овочів будь-яких видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..