Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Астерікс F1 100 нас

Резючий, дружний і тривалий період плодоношення, стійкість до хвороб, відмінні смакові та засолювальні якості! Продуктивний середньоранній гібрид огірка з переважно жіночим типом цвітіння. Плоди з високими смаковими якостями, без гіркоти. Призначені для споживання у свіжому вигляді та переробки. Мають темно-зелений колір шкірки. Перші огірки з'являються на 48-й день після посіву. Відрізняється високими показниками стійкості до хвороб та якістю плодів при засолюванні. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті вертикальним та горизонтальним способами.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння огірок Астерікс F1 100 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 100 мл : 750,00 грн

Ціна на насіння айстра Аполлонія Даймонд 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на органічне добрива Водорозчинне добрива Гумат 150 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Астерікс F1 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, відмінна газонна трава для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас можна купити протруйники у Києві.