Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння огірок Марьїна Роща F1 10 нас

Чудові засолювальні та консервні якості, букетне формування зав'язі! Ранньостиглий, холодостійкий, тіньовитривалий, самозапильний гібрид корнішонного типу. Призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. У вузлі утворюється від 2-х до 5-ти зав'язей. На кожній рослині одночасно може дозрівати до 10-12 корнішонів. Гібрид найвищих смакових якостей. Плоди щільні, ароматні, інтенсивно зеленого кольору, горбкуваті, білошипі, довжиною 10-12 см. Характеризується стійкістю до комплексу хвороб, у т.ч. до борошнистої роси, вірусу огіркової мозаїки, кореневих гнилей. Придатний для збирання корнішонів. Засолювальні та консервні якості високі.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння огірок Марьїна Роща F1 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Великоквіткова Аметист 0,2 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння огірок Марьїна Роща F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, якісні насіння селери та редьки, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити та купити насіння глоксинії у Києві.