Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Карлена 2 г

Висока врожайність, чудовий товарний вигляд, відмінні смакові якості! Сорт пізньостиглий, високоврожайний, з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період від сходу до збирання врожаю становить 130 днів. Коренеплід циліндричної форми, поверхня гладка, довжиною 18-20 см. м'якуш і серцевина інтенсивного червоно-жовтогарячого кольору, головка коренеплоду не зеленіє. Стійкий до механічних ушкоджень. Використовують у свіжому вигляді, для зберігання та переробки. Цінність сорту - висока врожайність, чудовий товарний вигляд, відмінні смакові якості та гарна лежкість.

Страна происхожденияPL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Карлена 2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Фітоспорин (паста) 200 г : 45,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Марика 10 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Карлена 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння картоплі та гарбуза, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті.