Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Нантська 2 г

Ароматна, соковита та ніжна м'якоть, відмінний смак, ранній урожай! Середньостиглий сорт (період від сходів до технічної стиглості 80-100 днів). Коренеплоди циліндричні, довжиною 14-16 см, вагою до 100 г, оранжевого кольору. м'якуш помаранчевий, соковитий, ніжний, хороших смакових якостей. Підвищений вміст каротину в коренеплодах робить їх незамінними для приготування дитячого харчування. Коренеплоди чудово зберігаються до нового врожаю.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння морква Нантська 2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Скор 2 мл : 24,00 грн

Ціна на насіння мальва Лісова Красуня 0,2 г : 6,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Нантська 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного.