Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Сластьона F1 20 г

Солодкий, соковитий м"якуш з підвищеним вмістом каротину, маленькою серединкою та відмінною здатністю до зберігання! Чудовий, середньостиглий, високопродуктивний гібрид (75-90 днів). Відрізняється вирівняністю коренеплодів, прекрасним смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Корнеплоди циліндричні з тупим кінчиком, завдовжки 18-20 см, масою 80-150 г, помаранчово-червоного кольору, з прекрасною внутрішньою структурою. Смакові і товарні якості відмінні. Використовують у свіжому вигляді, а також для переробки на соки на пюре, особливо для дитячого харчування. Добре зберігається. Гібрид підходить для висіву насіння під зиму. Не накопичує нітратів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння морква Сластьона F1 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння лобелія Розамунд 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Залізо 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Сластьона F1 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння картоплі та гарбуза, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.