Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Московська Зимова 20 г

Популярний, високоврожайний сорт з чудовими смаковими якостями для довготривалого зберігання! Середньостиглий сорт, рекомендован для використання у свіжому вигляді, переробки та зберігання в зимовий період. Коренеплоди конічно- тупокінцевої форми, завдовжки 16-18 см, масою 100-170 г. Поверхня коренеплоду, м"якуш і серцевина інтенсивно-помаранчевого кольору. Смакові якості відмінні. Сорт стійкий до стеблування та ураження моркв"яною мухою. Лежкостъ відмінна - до 8 місяців. Ідеально підходить для посіву під зиму. Норма висіву - 0,5 г/кв.м. Використовують у свяжому вигляді і для переробки на соки та пюре.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння морква Московська Зимова 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Осотін 2 г : 26,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Ультра Блю Стар 5 нас : 20,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на біостимулятор інтенсивності фарбування плодів та квітів Світ 25 мл : 60,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Московська Зимова 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкращі насіння салату для вас, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.