Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Перфекція 20 г

Один із найкращих сортів для тривалого зберігання! Середньопіздній (95-110 днів) сорт. Розетка листя напіврозлога. Коренеплід конусовидний, з тупим кінчиком, серцевина середнього розміру, м"якуш оранжево-червоний, ніжний, соковитий, солодкий, ароматний. Коренеплоди масою 150-180 г, майже повністю занурений в грунт. Високоврожайний сорт, формує красиві товарні плоди, що вирівнюються. Відмінна лежкість до 9 місяців. Стійкий до мокрої гнилі. Рекомендується для свіжого споживання, тривалого зберігання і переробки.

Страна происхожденияPL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Перфекція 20 г : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння цинерарія Приморський Срібний Пил 0,1 г : 7,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Борна кислота 20 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Перфекція 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, найкращі насіння салату для вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.