Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Яскрава 3 г

Ніжна, соковита, солодка, ароматна, практично без сердцевини! Чудовий середньостиглий сорт -  до технічної зрілості корнеплодів - 80-100 днів. Коренеплоди помаранчево-червоні, потовщено-конічної форми із слабким збігом до основи і тупим кінцем. Довжина коренеплоду 17-20 см, діаметр на середині 4,1 см. Маса 130-180 г. Поверхня гладка. Зануренність коренеплоду в грунт повна. Рекомендується для вирощування ранньої продукції при підзимовому і весняному термінах посіву, а також для зимово-весняного використання при літньому посіві в 1-ій декаді червня. Стійкий до основних хвороб, розтріскування, добре зберігається.

Страна происхожденияPL
Сортсредний

Ціна на насіння морква Яскрава 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Огірків 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння лобелія Білосніжка 0,1 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Яскрава 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.