Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Шантане Роял 3 г

Відмінна лежкість, універсальне викорстання! Середньостиглий, високоврожайний сорт. Коренеплід конічний, тупокінцевий, повністю занурений в грунт, добре висмикується. Забарвлення поверхні і сердцевини корнеплоду  помаранчове. Відрізняється відмінним товарним виглядом коренеплодів і їх чудовою лежкістю при зимовому зберіганні. Рекомендований для використання у свіжому вигляді та переробки.

Сортсредний

Ціна на насіння морква Шантане Роял 3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Хвої та Газону 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Дабл Каскад суміш 5 нас : 20,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Шантане Роял 3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити протруйники у Києві, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.