Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Мирафлорес F1 0,5 г (400 нас)

Новинка сезону - один з найпродуктивніших гібридів типу Шантане з високим вмістом цукру та неперевершеними товарними властивостями! Новий гібрид типу Шантане, призначений для свіжого ринку, тривалого зберігання та переробки на сік. Середній період дозрівання – 110 днів. Коренеплоди гладкі, вирівняні, неперевершеного насиченого кольору, довжиною 17-18 см, з однорідною внутрішньою структурою. Ширина плічок 4-4,5 см, без позеленіння. Смакові якості відмінні - корпенлоди дуже смачні, соковиті та солодкі. Потужна листова маса відмінно кріпиться до коренеплодів. Гібрид характеризується високим виходом товарної продукції. Ідеальний для механізованого збирання врожаю. Стабільно надійний результат у всіх регіонах України. Один із найврожайніших гібридів типу Шантане.

Страна происхожденияF
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Мирафлорес F1 0,5 г (400 нас) : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Антисапа 50 г : 140,00 грн

Ціна на насіння портулак Махровий Чарівна Казка суміш 0,2 г : 8,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Грандіс 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Мирафлорес F1 0,5 г (400 нас) з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, найкращі насіння салату для вас, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.