Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Болівар F1 0,5 г (400 нас)

Новинка сезону - невибагливість до умов вирощування, відмінний товарний вигляд та чудові смакові якості! Новинка моркви типу Шантане середнього терміну дозрівання. Гібрид призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання. Коренеплоди довжиною 16-17 см, діаметром у верхній частині 4-5 см, у нижній 2,5-3 см, конічної форми із закругленим кінчиком. Однорідні, гладкі коренеплоди, насиченого помаранчевого кольору, як зовні, так і всередині, без вічок. Рослина має потужний листовий апарат, щільно приклеєний до коренеплоду. Особливості гібрида: чудова якість коренеплодів, стійкість до розтріскування при зберіганні та маленька серцевина. Оптимальний вибір для різних умов вирощування. Гібрид перевірений та добре адаптований до різних типів ґрунтів та кліматичних умов України. Підходить для пізнього вирощування.

Страна происхожденияF
Сортсредний

Ціна на насіння морква Болівар F1 0,5 г (400 нас) : 33,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мобіль 3 г : 27,00 грн

Ціна на насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г : 21,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Професійне Кальцієво-Магнієве добриво CaCO3:MgCO3 (61:32) 1 кг : 105,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Болівар F1 0,5 г (400 нас) з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, відмінна газонна трава для вас, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.