Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Колтан F1 400 нас

Новий високоврожайний гібрид з підвищеним вмістом каротину та маленькою серцевиною! Новий, високопродуктивний гібрид моркви Нантського типу для зберігання, переробки та реалізації у свіжому вигляді. Вегетаційний період – 115 днів. Коренеплоди довжиною 18-21 см, з добре виконаним кінчиком, вирівняні, інтенсивно-оранжеві. Гібрид характеризується стійкістю до ломки та розтріскування, хибної борошнистої роси та альтернаріозу. Високий товарний урожай. Зберігається 5-7 місяців. Відрізняється високим вмістом каротину та маленькою, інтенсивно забарвленою серцевиною. Добре плодоносить на всіх типах ґрунтів /Садиба Центр/

Страна происхожденияNL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Колтан F1 400 нас : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння Хризантема суміш 0,2 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Огірок 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Колтан F1 400 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.