Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Дитяча F1 20 г

Високий вміст каротину, чудово зберігається! Середньостиглий, високоврожайний сорт. Від сходів до технічної стиглості – 150-160 днів. Коренеплоди яскраво-жовтогарячого кольору, вирівняні, циліндричної форми, з тупим кінчиком і маленькою серцевиною, вагою 150-200 г, довжиною до 18 см. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями та високим вмістом каротину. Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки на соки та пюре, а також для тривалого зберігання.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння морква Дитяча F1 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Прилипач Тандем 10 мл : 6,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Тріумф суміш 20 нас : 18,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон Антистрес для овочів та фруктів NPK+Mg (15.5.30+2) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Дитяча F1 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.