Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Корольова Осені 20 г

Популярний сорт універсального призначення з високим вмістом каротину та чудовою лежкістю плодів! Пізньостиглий, високоврожайний сорт моркви типу Флакке. Період вегетації від сходів до збирання врожаю – 120-130 днів. Коренеплоди циліндричні, в нижній частині злегка конічної форми, насичено-оранжевого кольору, довжиною 22-25 см, рівні, гладкі, середньою вагою 100-230 г. м'якуш ніжний, соковитий, хрумкий, з високим вмістом каротину. Призначений для використання у свіжому вигляді, переробки та зберігання. Сорт характеризується високою стійкістю до хвороб.

Страна происхожденияUA
Сортпоздний

Ціна на насіння морква Корольова Осені 20 г : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння кермек Суприм Голден 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Корольова Осені 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, доставимо поштою насіння тютюну курильного, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.