Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Пурпурний Космос 100 нас

Екзотичне забарвлення, відмінні смакові якості та підвищений вміст антиоксидантних речовин! Пізньостиглий сорт моркви незвичайного пурпурно-фіолетового кольору. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 135 днів. Плоди конічної форми, пурпурно-фіолетового кольору, вагою 140-170 р. Екзотичне забарвлення коренеплодів - це не тільки цікава знахідка для садівника, але й підвищений вміст корисних речовин - антоціанів, що мають потужні актиоксидантні властивості. Вживання фіолетової моркви сприятливо впливає на нирки, кров'яні судини, органи травлення, сприяє поліпшенню зору. Використовують у свіжому вигляді та для переробки. Сорт добре зберігається.

Страна происхожденияPL
Сортпоздний

Ціна на насіння морква Пурпурний Космос 100 нас : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-аккаріцид БІ-58 (2 амп. по 5мл) 10 мл : 16,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Тимьян Повзучий Фіолетовий 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Пурпурний Космос 100 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, допоможемо купити інсектициди та Києві, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою.