Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Шантане Ред Кор 1 г

Високий вміст каротину, стабільна врожайність та відмінне зберігання! Середньопізній, високоврожайний сорт моркви для тривалого зберігання. Вегетаційний період від сходу до збирання врожаю становить 120-125 днів. Коренеплід конічної форми, з тупим кінчиком, вагою 300-500 г, довжиною 10-15 см і діаметром 4-6 см. м'якуш насичено-оранжевий, соковитий, ніжний. Смакові якості високі. Сорт характеризується високим вмістом каротину та цукрів, стабільною врожайністю та відмінним зберіганням. Стійкий до стрілкування. Призначений для вживання у свіжому вигляді, переробки, у т.ч. на соки та пюре, а також для зберігання.

Страна происхожденияI
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Шантане Ред Кор 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на садовий вар СадОк 100 мл : 23,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Махрова Маріачі Кармін 5 нас : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Фит 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Шантане Ред Кор 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, відмінна газонна трава для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині.