Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Курода 2 г

Відмінний сорт для свіжого споживання, зберігання та переробки на соки та пюре! Високоврожайний середньопізній сорт з високою адаптацією до несприятливих факторів вирощування. Коренеплоди довжиною 14-18 см, яскраво-жовтогарячого кольору, з невеликою серцевиною, соковиті, солодкі та ароматні. Сорт відмінно підходить для споживання у свіжому вигляді, переробки на соки та пюре, а також для тривалого зберігання. Норми висіву насіння на 10 кв.м - 4,5-6 г /Садиба Центр/

Страна происхожденияPL
Сортсреднепоздний

Ціна на насіння морква Курода 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Квадріс 6 мл : 44,00 грн

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Каприз 0,3 г : 12,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Курода 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.