Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Нантес Скарлет 1 г

Чудовий ранньостиглий, високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями! Ранньостиглий сорт моркви нанського типу. Вегетаційний період – 70-80 днів. Коренеплоди вирівняні, циліндричної форми, довжиною 16-18 см, характеризуються чудовим товарним виглядом. Колір М'якоті та серцевини - інтенсивно червоний. Сорт дуже врожайний, стійкий до стрілкування, характеризується чудовими смаковими якостями. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та отримання ранньої пучкової продукції.

Страна происхожденияI
Сортранний

Ціна на насіння морква Нантес Скарлет 1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Шавіт 20 г : 37,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Садова Гренадін Скарлет 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне Мікродобрива Хелат Заліза 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Нантес Скарлет 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., ефективний садовий вар для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, мінеральні добрива за акційною ціною, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, відмінна газонна трава для вас.