Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння морква Нантес Тип-Топ 10 г

Відмінні смакові та товарні властивості, високий вміст каротину та цукрів! Середньоранній (100-115 днів) сорт моркви типу Нантес. Коренеплоди вирівняні, циліндричної форми, довжиною 16-20 см. М'якуш насичено-оранжевого кольору, практично без серцевини, соковитий, солодкий, з високим вмістом каротину. Смакові та товарні якості високі. Сорт характеризується стабільною врожайністю та стійкістю до хвороб. Універсального використання - для споживання у свіжому вигляді, переробки та зберігання.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння морква Нантес Тип-Топ 10 г : 35,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид-акарицид Вертимек 018 ЄС к.е. 10 мл : 57,00 грн

Ціна на насіння цинія Витончена Ліліпутек Біла 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння морква Нантес Тип-Топ 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.