Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння мангольд суміш 1 г

Корисна, вітамінна зелень! Суміш мангольду середньостиглих сортів для вирощування у відкритому грунті. Розетка листя вертикальна, висотою до 50 см. Листя велике, продолгувато-овальної форми, зеленого кольору, зі слабопузирчатою поверхнею. Черешки червоні, малинові, жовті, помаранчові, висотою до 25 см. Відростає дуже швидко, необхідне регулярне зрізування, можливий багаторазовий висів насіння. Цінність сорту: стійкість до стрілкування, холодостійкість, невибагливість до родючості грунту. Використовують для дієтичного харчування, зниження артеріального тиску, при весняних авітамінозах. У їжу використовують соковиті, ще не загрубілі листя та черешки. Листя у свіжому та вареному вигляді додають у салати, супи, борщі, черешки маринують, тушкують та перероблюють на сік.

Страна происхожденияNL
Сортсредний

Ціна на насіння мангольд суміш 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Рембек-2 125 г : 12,00 грн

Ціна на насіння горошок духмяний суміш 2 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мангольд суміш 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, відмінна газонна трава для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння селери та редьки.