Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля на перо Вінтер Сільвер 200 нас

Новинка сезону - всесезонний, високоврожайний сорт цибулі на перо з відмінними товарними та смаковими якостями! Новий сорт всесезонної, високоврожайної цибулі для вирощування на перо. Вегетаційний період від сходів до збирання врожаю – 58-62 дні. Пір'я м'ясисті, темно-зеленого кольору, середньої довжини. Сорт характеризується високою вибіленою частиною, не формує цибулину. Дуже швидко відростає після зрізання, що дає змогу збирати врожай кілька разів протягом сезону. Довго зберігає чудовий товарний вигляд. Характеризується підвищеною стійкістю до хвороб.

Страна происхожденияКорея
Сортранний

Ціна на насіння цибуля на перо Вінтер Сільвер 200 нас : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид Бітоксибацилін-БТУ 35 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння газанія Гібридна Крупноквіткова Кісс Фрості суміш 5 нас : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для розсади овочів та квітів (NPK 20.13.13 + Mgo) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля на перо Вінтер Сільвер 200 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння картоплі та гарбуза, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.