Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Червона Ред Барон 1 г

Висока адаптація до різноманітних умов вирощування, відмінна лежкість, чудові товарні та смакові якості! Ранньостиглий (90-95 днів) високоврожайний сорт. Цибулина плоскоокругла, сухі луски - червоні, соковиті луски -темно-червоні, смак пікантний, слабогострий. Маса цибулини до 110-130 г. Відрізняється стабільною врожайністю, високою вирівняністю і прекрасною визрівалістю. Придатний для вирощування з насіння і через сівок. Стійкий до хвороб, відмінно зберігається і транспортується.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Червона Ред Барон 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння чорнобривці Відхилені Кармен 0,5 г : 9,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро FLORCOLOR (NPK + SO3 17.13.14 + 24) + індікатор 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Червона Ред Барон 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, якісні насіння селери та редьки, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., найкращі насіння салату для вас, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.