Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля Ріпчаста Червона Веселка 1 г

Слабо-гострий, салатний смак, висока врожайність, стійкість до хвороб, відмінно зберігається! Середньостиглий (110-120 днів), високоврожайний сорт. Цибулини красиві, округло-плоскої форми, масою 100-120 г. Зовнішні луски темно-червоні, внутрішні – білі з червоними кільцями з фіолетовим відливом. Смак напівгострий. Лежкість хороша. Слабо вражається хворобами. Яскраві червоні кільця цибулини є прикрасою будь-якого салату. Сорт використовують для довготривалого зимового зберігання.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Червона Веселка 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на гербіцид Лінтур 0,75 г : 8,00 грн

Ціна на насіння гіпсофіла Однорічна Рожева Міраж 0,25 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Монофосфат Калію PK (52:34) 300 г : 95,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля Ріпчаста Червона Веселка 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас можна купити протруйники у Києві, ефективний садовий вар для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, відмінна газонна трава для вас.