Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння цибуля порей Швейцарський Гігант 0,5 г

Серія Біо (насіння не оброблено) для екологічного вирощування! Ранньостиглий, високоврожайний сорт цибулі-порей. Стебло насичено-зеленого кольору, довжиною 30-40 см, діаметром 3-3,5 см. Сорт характеризується довгою (до 25 см), білосніжною плодоніжкою і листям з незначним восковим нальотом. Рекомендується для отримання ранньої продукції для свіжого ринку, а також для використання у домашній кулінарії. Багатий вітамінами та мікроелементами. Цінний дієтичний продукт. Страви, приготовані з використанням цибулі-порей, мають ніжний, приємний, трохи солодкуватий смак.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння цибуля порей Швейцарський Гігант 0,5 г : 11,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоДоктор 10 г : 13,50 грн

Ціна на насіння амарант Триколор Сяйво 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння цибуля порей Швейцарський Гігант 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.