Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Камберленд F1 15 нас

Новинка сезону - суперсолодка кукурудза типу Біколор з чудовими смаковими та товарними властивостями! Дуже смачна, суперсолодка цукрова кукурудза типу Біколор. Вегетаційний період 76-77 днів. Початки вирівняні, циліндричної форми, довжиною 22-23 см, діаметром 5,5-6 см, у кожному з них розташовано по 18-20 рівних рядів зерен білого та жовтого кольору. Рослина компактна, висотою 1,5-1,7 м, коренева система потужна. На кожній рослині формується по два повноцінні качани. Гібрид характеризується високими товарними та смаковими якостями. Стійкий до іржі.

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Камберленд F1 15 нас : 19,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Гербіцид Рим(1г)+Мачо(5 мл) 1 г : 30,00 грн

Ціна на насіння лобелія Багаторічна Королева Вікторія 10 нас : 14,50 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Калієва Селітра NK (13,5:37,6) 400 г : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Камберленд F1 15 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, мінеральні добрива за акційною ціною, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.