Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Білий Кролик 20 г

Ніжні, солодкі качани цієї кукурудзи сподобаються і дітям і дорослим! Середньостиглий (78-80 днів) високоврожайний гібрид цукрової кукурудзи. Циліндричні качани, приголомшливі за смаком, завдовжки 18-21 см, красивого білого забарвлення. Підходить для дієтичного харчування, оскільки містить велику кількість дієтичного волокна. Смакові якості чудові. Транспортабельність і товарний вигляд відмінні. Цей гібрид призначений для свіжого споживання, консервації і переробки. Стійкий до вилягання. Один з найбільш смачних гібридів цукрової кукурудзи.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Білий Кролик 20 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Моркви та Буряка 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Вузколисті Старфайер суміш 0,15 г : 8,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Білий Кролик 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.