Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кукурудза Цукрова Бондюелька (GSS3071) F1 5 г

Новинка сезону - підвищений вміст цукру, відмінні товарні показники, висока продуктивність та чудова адаптація до несприятливих погодних умов! Гібрид суперсолодкої кукурудзи з чудовими смаковими якостями. Період дозрівання – 77 днів від посіву. Початки однорідні, довжиною до 23 см, діаметром 5,4 см, привабливого кольору та структури. Висота рослини 230 см. Рекомендується для свіжого споживання. Характеризується високим вмістом цукру. Відмінно підходить для ранніх термінів сівби. Добре адаптований до різних кліматичних умов. Високостійкий до іржі та вірусу карликової мозаїки /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Бондюелька (GSS3071) F1 5 г : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-акарицид Твікс 10 мл : 20,00 грн

Ціна на насіння айстра Китайська Піоновидна Королівська суміш 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на Водорозчинне добрива Хелатин Томат 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кукурудза Цукрова Бондюелька (GSS3071) F1 5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, відмінна газонна трава для вас, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, ефективний садовий вар для вас, найкращі насіння салату для вас.