Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Ілона 0,02 г

Високоврожайний і високотоварний сорт з дуже смачною, розсипчастою м'якоттю! Середньостиглий, високоврожайний сорт столового призначення. Бульби високоякісні, середнього розміру, овальні та подовжено-овальні, шкірка світло-жовта з поверхневими вічкам. м'якуш білий, крохмалистий, розсипчастий, дуже смачний. Цінність сорту: швидке формування вирівняних товарних бульб, відмінні смакові якості, універсальність використання. Посів виробляють замоченим насінням, що наклюнулося, в лютому-березні, пікірування не потрібно. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків у віці 40 днів. Оптимальна температура ґрунту для проростання насіння +16-+20 градусів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння картопля Ілона 0,02 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Полуниці та Суниці 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння газанія Гібридна Амаретто суміш 0,1 г : 13,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Ілона 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.