Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Казка 0,025 г

Висока врожайність, відмінні смакові якості, чудове зберігання! Середньостиглий сорт-популяція столової картоплі. Один із найкращих комерційних сортів з інтенсивним формуванням високоякісних бульб. Бульби округлої форми з жовтою шкіркою та поверхневими вічками. м'якуш світло-жовтий, з прекрасними смаковими якостями. Висока врожайність, придатність для тривалого зберігання. Вирощування картоплі з насіння дозволяє отримати оздоровлений (вільний від вірусних, бактеріальних та грибкових захворювань), посадковий (клубні) матеріал, який щорічно погіршується при вегетативному розмноженні бульбами. Рекомендується для вирощування розсадним способом. Насіння на розсаду висівають у квітні в розсадні ящики рядками, з відстанню в рядку 2 см, на глибину не більше 0,3-0,5 см. При оптимальній температурі 18-22°С, сходи з'являються на 8-12 день. Догляд за розсадою полягає у своєчасному і регулярному поливанні і підживленні розчином повного комплексного мінерального добрива через кожні 7-10 днів. У відкритий ґрунт розсаду картоплі висаджують наприкінці травня — на початку червня за схемою 70х20-25 см, таким чином, щоб над поверхнею ґрунту залишалися лише 2-4 листи. Дуже важливо протягом 2-3 днів після висадки, вкривати розсаду від прямих сонячних променів і своєчасно захищати від можливих заморозків. Догляд за рослинами полягає в регулярному прополюванні, розпушуванні, підгортанні та підживленні повними мінеральними добривами (азофоска, нітрофоска або фертика картопляна), а при необхідності і в поливі, особливо спочатку. При необхідності проводиться обробка рослин від жука колорадського. Збирання врожаю проводять наприкінці серпня — на початку вересня.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння картопля Казка 0,025 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Сальто 30 г : 40,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Крупноквіткова Лавина Червона 10 нас : 17,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Казка 0,025 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб.