Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Колобок 0,025 г

Високий вміст крохмалю, відмінні смакові якості, чудово зберігається! Сорт-популяція середнього терміну дозрівання, столового призначення. Бульби округлі, з жовтою шкіркою і злегка жовтуватою м'якоттю, з високим вмістом сухої речовини та крохмалю, добре розварюється, при варінні не темніє, відмінного смаку і добре зберігається. Стійкий до перезволоження. Вирощування картоплі з насіння дозволяє отримати оздоровлений (вільний від вірусних, бактеріальних та грибкових захворювань), посадковий (клубні) матеріал, який щорічно погіршується при вегетативному розмноженні бульбами. Рекомендується для вирощування розсадним способом. Насіння на розсаду висівають у квітні в розсадні ящики рядками, з відстанню в рядку 2 см, на глибину не більше 0,3-0,5 см. При оптимальній температурі 18-22°С, сходи з'являються на 8-12 день. Догляд за розсадою полягає у своєчасному і регулярному поливанні і підживленні розчином повного комплексного мінерального добрива через кожні 7-10 днів. У відкритий ґрунт розсаду картоплі висаджують наприкінці травня — на початку червня за схемою 70х20-25 см, таким чином, щоб над поверхнею ґрунту залишалися лише 2-4 листи. Дуже важливо протягом 2-3 днів після висадки, вкривати розсаду від прямих сонячних променів і своєчасно захищати від можливих заморозків. Догляд за рослинами полягає в регулярному прополюванні, розпушуванні, підгортанні та підживленні повними мінеральними добривами (азофоска, нітрофоска або фертика картопляна), а при необхідності і в поливі, особливо спочатку. При необхідності проводиться обробка рослин від жука колорадського. Збирання врожаю проводять наприкінці серпня — на початку вересня.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння картопля Колобок 0,025 г : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Міравіс 3 мл : 30,00 грн

Ціна на насіння астра Леді Корал Біла 0,1 г : 15,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Колобок 0,025 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями.