Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння картопля Діва 0,02 г

Прекрасні смакові якості, висока продуктивність та   стійкість до хвороб! Середньостиглий сорт столового призначення. Кущ добре розвинений. Бульби вирівняні,  подовжено-овальні, гладкі, з червоною шкіркою і світло-жовтою м'якоттю. Має чудові смакові якості. Має комплексну стійкість до фітофторозу та вірусних хвороб. Цінність сорту: висока продуктивність та швидке формування бульб. Посів виробляють замоченим насінням. Оптимальна температура ґрунту для проростання насіння +16-+20 градусів.

Страна происхожденияRU
Сортсредний

Ціна на насіння картопля Діва 0,02 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид+фунгіцид Антигусін+Самшит (4мл+3 мл) : 15,00 грн

Ціна на насіння гвоздика Альпійська Багаторічна суміш 0,1 г : 9,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння картопля Діва 0,02 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння суниці та гарбуза, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., купити насіння овочів будь-яких видів, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.