Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Ліон F1 20 нас

Один з кращих еталонів середньопізньої капусти, висока стійкість до хвороб, відмінна лежкість (7-8 місяців), чудовий товарний вигляд! Вегетаційний період – 130-140 днів. Головки округлої форми, щільні, вагою 2,5-4 кг. Гібрид характеризується відмінною лежкістю та високою товарністю продукції. Сильний восковий наліт на листі сприяє високій стійкості до хвороб. Призначений для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зберігання (7-8 місяців) без втрати якості.

Страна происхожденияNL
Сортпоздний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Ліон F1 20 нас : 26,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид від равликів та слимаків Гроза 15 г : 12,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Схізантус Гібридний Каприз суміш 0,15 г : 10,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Майстер-Агро для огірків, кабачків та патісон (NPK 22.8.16) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Ліон F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.