Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Цвітна Каспер F1 20 нас

Прекрасний, стресостійкий гібрид з відмінними товарними якостями! Стійкий гібрид цвітної капусти для літнього та осіннього вирощування. Добре витримує високі температури та низьку вологість повітря без погіршення якості врожаю. Термін дозрівання – 85-95 днів. Формує тверді, білі головки, без ворсистості, вагою 1,5-2,5 кг. Добре розвинений листовий апарат, що ідеально вкриває суцвіття. Не має рівних при вирощуванні у літній період – формує головки навіть за високих нічних температур. Густота посадки – 2,5-3,5 рослини на 1 кв.м. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморожування.

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння капуста Цвітна Каспер F1 20 нас : 30,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсектицид Енжіо 247 SC к.с. 3,6 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння платикодон Морський Пейзаж суміш 0,1 г : 6,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Цвітна Каспер F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.