Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Білокочанна Голден Бол F1 20 нас

Ранній, врожайний, стійкий до розтріскування, з високими товарними та смаковими властивостями! Суперранній (48-53 дні) гібрид капусти для вирощування в плівкових теплицях, під агроволокном та у відкритому ґрунті. Відмінно підходить для всіх регіонів України, не втрачає товарних якостей навіть за умов підвищеної вологості. Формує головку плоско-округлої форми, щільну, соковиту, світло-зеленого кольору, вагою 1-1,2 кг. Гібрид стійкий до розтріскування, довго зберігається в полі.

Страна происхожденияКорея
Сортранний

Ціна на насіння капуста Білокочанна Голден Бол F1 20 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Залізний Купорос 500 г : 40,00 грн

Ціна на насіння агератум Хоустона суміш 0,1 г : 7,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зростання плодів (NPK 20.20.20) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Білокочанна Голден Бол F1 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, мінеральні добрива за акційною ціною, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.